skilas

skilas
Sebuah kumpulan nasyid UiTM Shah Alam yang ditubuhkan pada tahun 2004.Skilas membawa konsep nasyid kontemporari seiring dengan perubahan muzik2 nasyid pada masa kini.

Monday, 14 March 2011

FENU 2011 dalam kenangan..

video

video

Assalamualaikum...tahniah Skilas ucapkan kepada sume pemenang FENU 11 yang baru saje di langsungkan pada jumaat lepas..tp ape2 pon, smoga msj dapat di smpaikan dgn telus kepada smua penonton yang hadir pada mlam itu walaupun terdapat bnyak mslah pda malam itu terutamanya masalah PA SYSTEM..Dalam konteks pertandingan, bg Skilas, perasaan kecewa  dan frust ngan mslah itu tetap ada, sampai time ktorng nak perform pon mcm2 jd kat mic.. kene setting balek mic..pergh,time reherseal pon x mcm ni..time perform lak,mic gitar kjap bnyi kejap x...aduih...spoil la..mnyebabkan semua jd kelam kabot kat atas stage..ade yang gaye2 da sampai lupe...haih~~..tp, xpe lah..itu namenye xde rezeki..Allah dah tetapkan yang terbaek untuk setiap pasukan...kite hanye mmpu merancang, tp Allah yang menentukan..so, bersyukurlah...maybe ade hikmah di sebalik sume ni..ape2 pon dgrkan sedutan show kami pde mlm tu...=)

No comments: